MINT MINI MALL AMSTERDAM SHOP -10% ONLINE

 

 

 

 

 

 

 

Mint Mini Mall de leukste cadeau boutique van de negenstraatjes in Amsterdam!

Een klein pandje in de Runstraat nummer 27. Trapjes, hoekjes en plankjes vol leuke items. Hebbending voor je zelf, de kleine, je oma, vriendin, man of verre tante ze hebben het allemaal. De shop is elke dag open van 12.00 tot 18.00!

Mint bezorgt je pakje in cadeaupapier en een persoonlijk kaartje met de door jou gekozen tekst. Je shopt hier de leukste merken zoals bijvoorbeeld: A la Collection, Riverstones, Wellmark, Nijntje, Urban Nature Culture, Liewood & nog heel heel veel meer.

 

Met onze persoonlijke kortingscode shop je bij mint met 10% korting online, met code EOHOXMINT ! Klik hier voor het assortiment! 

 

Runstraat 27, 1016 GJ Amsterdam

Shop online