COSY WIJNBAR SHIRAZ NU POP UP WIJNBOOT

 

 

 

 

 

 

 

Shiraz eat our heart outs favo druif en wijnbar. 

Wie Shiraz nog niet kent moet hem nu direct noteren. Het is namelijk de gezelligste wijnbar van Amsterdam! Het knusse zaakje ligt aan het Leidseplein en opende dit jaar een 2de locatie in het College Hotel aan de Roelof Hartstraat. De sfeer is super cosy met het warme interieur, de hangbankjes en de openhaard is het er heerlijk vertoeven.

Deze knusse wijnbar heeft een mega assortiment aan wijnen. Noem het op, zoet, droog, houttonen, bloemig en zij weten jouw wijntje er tussenuit te pikken. Naast het brede wijnassortiment is er een topper van een menukaart vol lekkere to share hapjes. Van truffel burrata tot tonijn tataki en uitgebreide share platters.

Kun je geen genoeg krijgen van de wijnen dan kun je nog een en ander shoppen in de boutique. Zo kun je genieten van je favo wijntje op je eigen bank.

De foto’s die je hierboven ziet zijn van de Lijnbaansgracht! En deze heeft een super summer pop-up terras bootje. Lekker wijnen en snacken aan de gracht onder een boom lekker in de schaduw! Top toch! Houd de website in de gaten want er zijn regelmatig leuke events : )

 

Lijnbaansgracht 267-HS, Amsterdam

Roelof Hartstraat 1, Amsterdam

Leave a comment