HIDDEN GEM CANTINA HET RIJK VAN DE KEIZER AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

Chill plek & hidden gem Cantina 

Het is mooi weer en je hebt geen zin in een overvol terras in de stad! Wat ga je doen? Je gaat naar Cantina! Een te gekke verborgen spot tussen het groen. Cantina is het zusje van evenementenlocatie het Rijk van de Keizer.

Een Bali feeling terras aan een kikkersloot verstopt tussen bomen en kleurige parasols. Hanghoeken en gezellige zitplekken in kleurrijke style. Bijna niet Nederlands! Een kast vol spelletjes, maar ook genoeg aan het uitzicht!

Deze coole tent is een topplek om heerlijk te hangen, koffie te drinken of lekker te lunchen. Ook is er een Alice in Wonderland high tea voor 14,95 p.p., wat super leuk is om met een vriendin te doen. Maar ook voor sapjes en borrelhapjes ben je aan het juiste adres. De kaart is biologisch en lokaal en dat vinden we extra leuk. Je kunt er terecht op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 19.00 voor een all day lunch en op zondag van 10.00 tot 22.00 voor lunch en een klein diner.

Houd de site in de gaten, want er staan geregeld leuke events op de agenda! Ook is het Rijk van de Keizer een hele toffe plek om iets leuks te organiseren! Fijn om te weten is dat je dichtbij makkelijk gratis kunt parkeren.

Een paar meter verderop vind je andere leuke adresjes zoals de Fruittuin van West en Free Lodges. Klik hier.

 

Joris van den Berghweg 109, Amsterdam

Cantina & Het Rijk van de Keizer

Comments (1)

  • Ilse Veenga

    18 juli 2020 at 18:34

    Jeetje wat een leuke plek zeg! Ik heb ooit een feestje gehad bij het Rijk van de Keizer maar dit kende ik helemaal niet.

Leave a comment