PLUKKEN EN PROEVEN BIJ PROEFLOKAAL DE SERRE

 

 

 

 

 

 

 

Plukken en snacken bij proeflokaal de Serre.

Een steenworp van Hilversum ligt het plaatsje ’s-Gravenland. Een knus dorpje met daar het proeflokaal de Serre. Een gezellige serre met binnen- en buitenterras tussen de boomgaarden en groentetuinen. Je kunt hier heerlijk doordeweeks heerlijk lunchen met wisselende gerechtjes direct van het land. Wij bestelden tomatensoep met tomaten van de kas, pesto en parmezaan en een boerentosti met huisgemaakte pesto en chutney! Alles even lekker en puur van smaak. De borrelplank zag er ook heerlijk uit. Op vrijdagavond is er pizza-avond en op zondag live muziek. Ook kun je in het weekend een picknickmand vol lekkers reserveren. Vind je plekje tussen de appelbomen en voilà!

Als je je buikje rond gegeten hebt kun je nog even wat bloemen of groentes plukken of gewoon even lekker een rondje tuin doen. Op het terrein is ook een boerenwinkel met fruit en groente van het land. Maar ook allemaal andere biologische lekkernijen.

De plek is ook geschikt voor de kleinste rakkertjes. Er is een zandbakje en wat fietsjes en ruimte genoeg om je energie kwijt te kunnen.

Leeuwenlaan 34, KB ‘s-Graveland

Comments (1)

  • Maaike de Raad

    13 september 2020 at 09:42

    Wat een goeie tip. Deze ga ik zeker onthouden. Leuk om met de kindjes heen te gaan op een zondag en ook lekker dicht bij Hilversum.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.