PRACHTIG VERBLIJF VERSTOPT IN HET GROEN IN BELGIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze prachtig ingerichte plek mag direct op de bucketlist!

In het plaatsje Heusden – Zolder vind je een oude hoeve omgetoverd tot waanzinnig verblijf. De plek is volledig gestyled door eigenaresse Dorien. Zij is van beroep binnenhuisarchitect en runt een te gekke zaak Moka Tales in het centrum van Hasselt. De voormalige hoeve telt 3 kamers met elk een eigen badkamer en toilet en 1 gezamenlijke ruimte met keuken, eettafel en knusse zithoek met openhaard. Om het verblijf vind je een geweldige tuin met fruitbomen en diertjes. Als het lekker weer is kun je lekker hangen in de klapstoeltjes of picknicken onder de appelboom.

Moka & Vanille ligt in een vrij rustig plaatsje maar op nog geen half uur van Hasselt. Dit is een klein tof stadje met verassend veel hippe tentjes en gezellige boetiekjes. Je kunt je hier zeker een weekendje vermaken, maar de stad is ook leuk te combineren met Antwerpen. Wil je meer tips in de buurt klik hier.

 

 

Leave a comment