HEERLIJK TAFELEN AAN DE GRACHT BIJ VENUS & ADONIS

 

 

 

 

 

 

 

We rijden er vaak langs en van naam kennen we het! Maar heb je er wel eens gegeten?

Afgelopen september bestond deze gouden tent 5 jaar. En dit weekend schoven we eindelijk een keer aan. We hadden spijt dat we dit niet 5 jaar eerder hadden gedaan, want jeetje wat was het lekker.

Venus & Adonis zit verscholen in een prachtig hoekpandje op de Prinsengracht! Het restaurant is knus en authentiek ingericht met een hippe eclectische touch. Je kunt er lekker in het raam zitten om naar buiten te turen of jezelf in een gezellig hoekje verstoppen met een goeie cocktail.

Schuif hier dagelijks aan voor diner en van vrijdag tot en met zondag voor lunch! Ook zijn de cocktails een heel goed excuus om een bezoekje te wagen. Genoeg spirits om indruk te maken op je date.

Het menu is een grill share concept. Op de kaart vind je dan ook klassieke vleesgerechten zoals de steak tartare, tournedos & super knapperige spareribs. Of juist visgerechten, zoals tonijn tataki met wasabi, zeebaars of zalm. Voor de planteneters zijn er ook goeie opties. Verassend lekkere bloemkool met tahini, tikje Israelisch of juist een romige risotto. Alles even lekker en vers met veel liefde bereid. Zoiets proef je! Dan hebben we het nog niet eens over de toetjes gehad! Iets met panna cotta kokos en sereh! Meer zeg ik niet, alleen dat je het moet bestellen.

Wil je meer weten over dit fijne adresje klik hier. Wil je het combineren met een nachtje Amsterdam? Check the Palamedes 🙂

 

Prinsengracht 274,  Amsterdam

Comments (1)

  • Johan

    28 september 2020 at 20:52

    Op aanraden van jou heb ik hier afgelopen week gegeten. Erg lekker was het! bedankt voor de tip.

Leave a comment