VERBORGEN SPOT AMSTERDAM DE VERGULDEN EENHOORN

 

 

 

 

 

 

 

Misschien wel een van Amsterdams best bewaarde geheim terras.

Nou ja terras, chill spot zullen we het noemen. De Vergulden Eenhoorn is namelijk een oude stadsboerderij met daar omheen plenty of gras waar je lekker je stoeltje kunt uitklappen en onderuit kunt gaan zitten. Bij overmatige warmte is er een terras in de schaduw en bij kou is er de knusse boerderij met haardvuur waar je aan kunt schuiven voor een warme choco.

De menukaart is een feestje en ook net eens wat anders. Je luncht er bijvoorbeeld met een ricotta aubergine broodje of een broodje forel met limoen mayo. Voor de borrel mag je ook best blijven hangen met een kaart vol hapjes. Avondeten doen we er ook en maak je het echt te bont dan kan je zelfs blijven slapen. Dit is bij ons nog niet voorgekomen, maar staat zeker op de to-do!

Wil je echt nooit meer naar huis en dat wil je.. kun je nog een potje jeu-de-boulen of een middagje picknicken :). Zoals je al doorhad zijn wij enorm fan. Deze plek is namelijk 1 afslag vanaf de Wibautstraat en zo een 5 minuutjes lopen vanaf het Amstelstation.

Kindjes vinden het hier ook gezellig. Met genoeg ruimte, kinderstoeltjes en limonade vermaken ze zich hier prima.

 

Ringdijk 58,  Amsterdam

Comments (1)

  • Christel van Schie

    28 september 2020 at 21:04

    Wij zijn hier pas ook geweest met onze twee kleine kindjes en wat is het een fijne plek zo midden in de stad!

Leave a comment