DUURZAAM SPELEN MET KIDDOS TOYS CLUB

 

 

 

 

 

 

 

Zoveel speelgoed, maar niks om mee te spelen.

Als je een kleintje hebt herken je het vast. Bakken vol speelgoed, voor het ene is hij te groot en voor het ander nog net te klein. En waar laat je het allemaal? De bedenkers van Kiddos zaten met hetzelfde euvel en bedachten er iets op.

Een speelgoed abonnement voor je kleine, aangepast aan de leeftijd en behoefte van jouw kindje. Abonnement klinkt vaak spannend, maar als je dit hoort ben je waarschijnlijk om!

Kiddos Toys Club wordt elke maand geleverd in een knappe tas. Deze bestaat uit 3 speelgoed items voor jou kleine. Vooraf vul je een lijst in waar jij jouw wensen en voorkeuren in kunt vullen. Zo wordt er altijd gezocht naar de juiste match voor jou kleintje. Voordat de tas bezorgd wordt krijg je een lijstje toegestuurd met de specifieke items die je gaat ontvangen. Zo wordt jou kleintje elke keer weer opnieuw verrast met uitdagend speelgoed. De tas wordt met mega veel liefde en zorg ingepakt en komt met een persoonlijke boodschap. Tijdens het brengen van de nieuwe tas lever je de oude items in. Al het speelgoed is duurzaam en wordt met veel aandacht gereinigd en weer mooi ingepakt. Als speelgoed experts raden ze aan de tas in etappes uit te pakken zodat je kindje elke keer weer wordt verrast met iets nieuws. Zo verras je jou kleine vriend(in) elke maand met een tas vol cadeaus en leerzaam speelgoed.

Ik hoor je denken.. mijn kind is een sloper.. yep ook daar is aan gedacht. Als er iets stuk gaat dan meld je dit. Deze kosten worden volledig voor Kiddos’ rekening genomen. Ben je een item kwijt, betaal je de helft van de inkoopwaarde. Wel zo netjes. Ga je op vakantie dan bevries je het abonnement.

 

Lijkt het je wat? Check hier de website van Kiddos Toys Club!

 

 Leave a comment