PIZZA’S & MUSEA AAN HET AMSTERDAMSE MUSEUMPLEIN

 

 

 

 

 

 

 

Pizza party in Amsterdam Zuid!

Bar Piazza bevindt zich aan het Museumplein en vlak tegenover het Concertgebouw. Een avondje muziek of een middagje van Gogh zijn dus perfect te combineren met een truffel pizza en een lekker wijntje. 

Zo een fijne tent aan het Museumplein is ook perfect voor take away pizza’s en lekkere antipasti’s. Dus rol je kleedje maar uit en doe je bestelling! Natuurlijk kun je ook gewoon uitgebreid dineren. De zaak is ruim met een prachtige grote oven. Ook een fijn overdekt terras waar je tot in de late uurtjes onder de heaters kunt hangen !

Op het menu vind je vooral antipasti’s, meer dan 15 verschillende houtoven gebakken pizza’s, Italiaanse zoetigheden en lekkere wijnen. Bon appetit! 

Van Baerlestraat 35-37, Amsterdam

Comments (1)

  • Luuk Van merwijk

    27 september 2020 at 16:09

    Hoe leuk ziet dit er uit allemaal! Echt super

Leave a comment