PASTELS & PISTACHE BIJ YUSU COFFEE AMSTERDAM OOST

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe knappe coffee spot van Amsterdam – Oost!

Yusu Coffee is een nieuw tof tentje waar we nu al heel graag coffee drinken. Het hoekje zit verstopt net van de kruising van de Wibautstraat, Mauritskade en het Weesperplein. Een stuk waar we vooral vaak hard door fietsen, maar nu gezellig neerstrijken voor een lekker bakkie.

De knappe tent heeft een urban look & feel. Cosy zitten in het raam of aan de grote tafel met je laptop? Buiten in het zonnetje of hangen aan de bar. Het kan en mag allemaal.Wij hebben het grote testwerk al even gedaan voor je! De menukaart! Buiten heel veel lekkere soorten koffie kun je er ook lekker smikkelen. Een assorti aan lekkere tosti’s, bowls, en snacks, maar het waren vooral de taarten baksels die erg in de smaak vielen. Met name de vijgen lemon pie! Omg. Hij heeft de foto niet gered dus dan weet je genoeg!

Yusu is door de weeks open van 08:00 tot 18:00 en in het weekend beginnen zij een uurtje later! See yah!! Meer Amsterdam Coffe spot check hier.

Andreas Bonnstraat 2, Amsterdam

Leave a comment