ETEN AAN HET IJ BIJ KANTEEN25 MARINETERREIN AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

Verborgen pareltje in Amsterdam Oost!

Het Marineterrein is sinds een jaar of 5 open voor iedereen. Het is zomers een druk bezochte plek. Mensen strijken er neer met een kleedje of neem een duik in het Ij. Wat veel mensen niet weten is dat er ook een paar verstopte adresjes zijn die je eigenlijk niet wilt missen.

Kanteen25 is daar een van. De zaak is mega ruim en licht ingericht met scheepse elementen. Ben je hier lekker aan het tafelen kijk je uit op het water en het bekende Science Museum NEMO. Kanteen25 is de plek om onderuitgezakt koffie te drinken in een gezellig hoekje, uitgebreid te brunchen met de familie of gezellig te dineren met vrienden en zo veel meer.

Op zondag schoven wij aan voor een jazz brunch: rise n’ dine! Elke zondag vindt er een brunch plaats van 11.30-16.00. Het menu kost 17,50. Wat krijg je? 2 gerechtjes naar keuze denk aan eggs Norwegian met de lekkerste hollandaise ooit, French Toast, labne met crostini’s en ga zo nog maar even door. Doordat de chefs van over de hele wereld komen proef je veel verrassende smaken en verschillende gerechtjes. Als je nog een gaatje hebt mag je het afsluiten met een toetje. De lekkerste home made Twix ooit gegeten, maar ook mega veel andere lekker zoetigheden. Verder vind je heel veel lekkere cocktails en sapjes op het brunch menu.

Wist je dat Kanteen25 ook mega geschikt is met kindjes? Er is een fijne zithoek met boeken en puzzels en in de kelder zelfs een family & friends ruimte met biljart, tafelvoetbal en een sjoelbak. Ook zijn er kinderstoeltjes en genoeg gerechtjes die de kleintjes ook lekker vinden.

Good to know.. Op zondag parkeer je gratis aan de Kattenburgerstraat. Maar woon je in de buurt, spring dan lekker op je fietsje. Even wandelen over het Marineterrein is sowieso tof! Zien we je binnenkort? Check voor de openingstijden of reserveringen Kanteen25. https://www.kanteen25.nl/

 

 

Kattenburgerstraat 5, Building 025, Amsterdam

Comments (2)

  • Lisa Oorant

    29 september 2020 at 19:21

    Wat een leuk restaurant is dit en wat een heeerlijke taartjes. Vanuit Nemo zijn we hier inderdaad heen gegaan en voor kinderen is genoeg te doen!

  • suus

    30 september 2020 at 13:27

    Oh wat leuk hier ga ik binnenkort even een bezoekje brengen.

Leave a comment