RESTAURANT & TRAITEUR EETPODIUM LOODS 81 LIMBURG

 

 

 

 

 

 

 

Wat jammer dat we niet in de buurt wonen, ik zou er bijna voor verhuizen!

Eetpodium Loods 81 is veruit de tofste traiteur die ik heb gezien. En ik heb er wat gezien! Deze prachtige oude aardappelloods is omgetoverd tot een stoer landelijk restaurant met traiteur gedeelte en staat in Margraten, een klein plaatsje in Zuid-Limburg (dichtbij Maastricht). Het water loopt je in de mond bij het zien van tal aan kaasjes, broden worstjes, wijntjes, dipjes en snackjes. Maar ook volledige maaltijden en salades. Stellages met servies, kopjes, pasta’s en olies en dat wil je natuurlijk allemaal hebben. Smaak en kwaliteit voorop en dat proef je.

Het restaurant gedeelte is een gezellige huiskamer waar je terecht kunt voor koffie, lunch of diner. Van woe t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op de zondag van 10.00 tot 20.00. Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten op het terras dat uitkijkt op het weiland.

Eigenaren Angelique en Hans runnen de zaak sinds 2015. Voor zij dit toffe concept begonnen, runden zij 20 jaar lang een slagerij/traiteur in de buurt en was de aardappelloods van haar vader. Het nieuwe concept is geliefd bij een ieder die het kent en echt een bezoek waard!

Leuk slaapadresje in de buurt is Logeren bij Laura, koffie drinken doe je ook leuk bij de Auw Drukkerie en een lekker wijntje scoor je bij Eyserhalte. Meer Maastricht tips vind je hier.

Eetpodium Loods 81 

Rijksweg 81, Margraten

Leave a comment