LA CASETTA DE PLACE TO BE VAN HASSELT

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens onze roadtrip door Belgie maakten we een stop in het plaatsje Hasselt, wat een te gekke stad bleek te zijn en nog geen uur van Antwerpen. Hasselt is een kleine stad waar je heerlijk kunt shoppen, lunchen & wandelen. Alles lekker dicht bij elkaar!

We streken neer bij een heel tof adresje. La Casetta! Noteer hem nu want deze wil je niet overslaan. Het zaakje heeft een mini binnen buiten terrasje en is binnen knus ingericht met coole retro items. Je kunt hier heerlijk koffie drinken uit de te gekke mokken van LRNCE, maar ook te lekker lunchen. Met frisse kleine gerechtjes zoals een perzik burrata bordje of venkelsalade. Gewoon weer eens even wat anders dan anders. Ook kun je er terecht voor diner of een borrel. Let op zondag & maandag zijn zij dicht! Boe!!

Wil je je weekendje Hasselt combineren met een bijzonder mooie slaapplek, check dan Moka & Vanille. Klik hier voor nog meer toffe hotspots in België. 

 

 

Persoonstraat 26,  Hasselt

Leave a comment