4 X AMSTERDAMSE STAYCATION SPECIAL MET DINER

 

 

 

 

 

 

 

Een klein lijstje met leuke staycation specials in Amsterdam!

 

Foto 1 Hotel MAI: Meet Asia In Amsterdam. Een te gek hotel in het Amsterdamse China Town. Het hotel is alsof je voet zet in de film van Mulan. Je voelt je hier ook een prinsesje, want je wordt direct warm ontvangen :). De kamers zijn allemaal even knap en eventueel te upgraden naar een kamer met bad. Momenteel is er de leukste staycation deal. Voor de prijs van 130 euro per kamer ontvang je: een welkomstdrankje in de bar, een 3 gangen diner voor 2, een ontbijt bag voor 2 en een kamer upgrade afhankelijk van de beschikbaarheid. Check hier alles wat je wilt weten over Hotel MAI.

 

Foto 2 De Vergulden Eenhoorn: Een van Amsterdams best verstopte hotels. Een echte parel als je het mij vraagt. Deze oude stadsboerderij werd omgetoverd tot een knap hotel met luxe kamers en huiselijk gevoel. Momenteel is er een leuke staycation deal. Voor 90 euro per persoon ontvang je: Een prachtige kamer met ligbad, een fijne borrelplank, 3 gangen diner voor 2 op de kamer geserveerd en een heerlijk ontbijtje. Check alle uitgebreide info over de deal hier. 

 

Foto 3 Hotel V Nesplein: Groot favoriet is Hotel V. Midden in het centrum maar toch verscholen in een rustige straat, heerlijk. Het fijne eigentijdse hotel heeft het lekkerste restaurant The Lobby. Met de actuele staycation deals kan je hier dus voor een heel zacht prijsje lunchen of dineren. Let op: de staycation deal stay & dine boekje van zondag tot donderdag voor 99 euro en op vrijdag en zaterdag voor 129. Wat krijg je? Het lekkerste 3-gangen diner & een nachtje slapen in style. Ook is er een stay & lunch deal. Hiervoor betaal je 99 euro en ontvang je 3 gangen lunch & een nachtje heerlijk slapen. Check hier alles wat je wilt weten over het restaurant & hier over het hotel. 

 

Foto 4 Hotel Arena : Last but not least. Het prachtige hotel Arena is een fijne city escape. Gelegen aan het park of lekker wandelen naar Artis. Bij hotel Arena boek je de volgende leuke deal. Voor 149 euro overnacht je in de supreme kamer, ontbijt je in het te gekke restaurant Park en ontvang je een credit voucher van 30 euro voor het restaurant. Check de uitgebreide beelden van het hotel hier.

Leave a comment