SFEERVOL SLAPEN BIJ BOUTIQUEHOTEL STAATS HAARLEM

 

 

 

 

 

 

 

Ga je een nachtje Haarlem dan zeg ik hotel Staats.

Hotel Staat is een knus boutiquehotel op 5 minuten loop afstand van het centrum. Het pand is een voormalige school gebouw en werd 3 jaar geleden door eigenaresse Claudia en eigenaar van horeca interieur concept ontwikkelaar Estida volledig omgetoverd tot hotel. Oog voor mooie spullen hebben deze 2 wel. Dat is terug te zien in elk hoekje en kamertje. Geen wand is onopgemerkt gebleven. Het hotel heeft 21 kamers alle uniek met een eigen style en sfeer. Van een kleine donkere Aziatische kamer tot een landelijke Royal suit met bad.

Na ingecheckt te hebben word je door de sprookjesachtige gangen naar je kamer gebracht. Surprise surprise want met 21 verschillende kamers is de ervan elke keer weer anders. Ook is er een gezellige livingroom ipv een lobby wat je dan direct een mega huiselijk gevoel geeft. Je kunt hier je eigen thee & koffie maken en er liggen wisselende zoetigheden op je te wachten. All on the house. Voor wat sterkers spul kun je een kijkje nemen in de honesty bar. Verder liggen er tal aan spellen, is er een tafel voetbal, ping Pong en een kist vol met kinderspeelgoed. Ja aan iedereen is gedacht!

Nee dat was nog niet alles. Aan het hotel grenst opleiding restaurant de Ripper. In deze culinaire proef keuken waar jongeren worden opgeleid. Het is een mega toegankelijk restaurant met een unieke kaart met leuke smaak combinaties. Misschien net even anders, maar dat maakt het net zo leuk. Ook hier zit je weer onwijs gezellig op de veltvet bankjes of een botanische zit hoek.

In deze gekke corona tijd is staats een leuke samenwerking aan gegaan met het sterren restaurant Olivijn. Op zaterdag  word er een uniek 5 gangen diner geserveerd voor jaja alleen hotel gasten. Je kunt dus een te gekke deal boeken waarbij je eerst lekker kunt tafelen en daarna zo je bed in rolt. Verder staan er nog andere te gekke deals op de website van Hotel Staats.

Good to know wil je dit hotel boeken? Boek dan direct via het hotel dan ontvang je 70% korting op je ontbijt : ) Heb je een specifieke kamer voorkeur bijvoorbeeld helemaal rosé met goud of ben je gek op paars? Dan kun je dit ook even aangeven.. Check hier de website van Boutiquehotel Staats. 

Mee doen met een te gekke winactie van dit hotel? Klik op deze link> https://www.instagram.com/p/CHdbDWUDMzz/

Klik hier voor meer tips in Haarlem? Waar moet ik lunchen of combineren met een dagje Bloemendaal? Klik hier : )

 

Boutquehotel Staats

Ripperdastraat 13A, Haarlem

Leave a comment