STAYCATION SPECIAL BIJ VOORMALIGE TRAMREMISE HOTEL DE HALLEN

 

 

 

 

 

 

 

Culinary staycation special bij Hotel De Hallen in voormalige tramremise.

Midden in Amsterdam West vind je het coole oude pand de tramremise. Hierin verstopt één van Amsterdam meest gezellige hotels: Hotel De Hallen. De creatieve eigenaar toverde het rauwe pand om tot een tof hotel met een verzameling van urban en vintage items. Elk hoekje heeft een andere vibe en feeling maar toch past alles bij elkaar. Een soort mini museum door het hotel. In het industriële gebouw zijn op een unieke manier 57 kamers gebouwd. Van kleine knusse kamers tot ruime loft-achtige suites.

Beneden in het hotel bevindt zich restaurant Remise47. Deze gezellige hotelbar & restaurant zitten gevestigd in de lobby van het hotel en heeft zomers ook een heerlijk zonnig terras. Het menu staat vol lekkere seizoensgerechten met vis, vlees en vega. Je kunt hier ook een hapje komen doen als niet hotelgast.

Voor the ‘best of both’ boek je één van de staycation specials! Zo boek je vanaf 120 euro p.k.p.n de CULINARY GETAWAY. Deze deal bevat een overnachting voor 2 (gratis upgrade op basis van beschikbaarheid), welkomstdrankje in de bar, 3-gangen diner voor 2 en een ontbijttasje in de morgen. Aanrader dus. Voor meer specials klik je hier. 

Zoals ik al zei ligt het hotel midden in West in de Kinkerbuurt. Het hotel ligt letterlijk aan de Hallen Passage waar je een paar leuke shops vindt. Maar ook de gezellige Foodhallen. Als je langer verblijft is het leuk om hier een keer aan te schuiven. Verder vind je er ook de FilmHallen. Hier kun je de nieuwste films checken en zo door naar je kamer rollen. 100 meter verder vind je de bruisende Kinkerstraat en aan het Kwakersplein het altijd gezellige Karavaan. Het hotel verhuurt ook fietsjes. Zo cross je makkelijk van adres naar adres!

Hotel De Hallen is onderdeel van Vondel Hotels. Deze keten heeft nog een aantal unieke hotels die wij voor jullie bezochten. Zo is Hotel MAI Amsterdam groot favoriet, maar ook Monastère in Maastricht en Mercier in Amsterdam.

Hotel De Hallen

Bellamyplein 47, 1053 AT Amsterdam

Leave a comment