UITWAAIEN & TAKE-AWAYEN BIJ STRAND BRANDING NOORDWIJK

 

 

 

 

 

Op weg naar een frisse neus!

Even uitwaaien en jezelf trakteren op een warme gluhwein of latte moet kunnen. De hondjes en de kindjes kunnen lekker rondrennen en iedereen kan wel een frisse neus gebruiken. Dat is precies wat je kunt verwachten bij de Winter Lodge van de Branding. Zij zijn open voor take away. Lekkere warme dranken, snacks en zoetigheden om op te peuzelen bij het kampvuur. Kids in de tipi tent of op de schommel en iedereen blij.

Wil je het echt bont maken, kun je vooraf avondeten bestellen. Je bestelt er verschillende losse gerechten, waaronder een selectie van hun heerlijke pizza’s tot een te gekke 3 gangen food box voor 2 personen voor 2 dagen. Deze box kost je 50 euro en daarin vind je mijn 2 favo gerechten, de lekkerste truffelrisotto met bavette en de lemon Bastogne cheesecake!! Verder ook heel veel andere lekkere dingen.

Ook is er de Paco Ciao gift box! De inhoud check je op de website! Echte aanrader : )

Kon. Astrid Boulevard 105, 2202 BD Noordwijk

Leave a comment