DELI SHOP & SNACKS TO GO DE KAS AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

Restaurant De Kas is momenteel De Kas to go! De prachtige kas in het gezellige park Frankendael is van donderdag tot zondag geopend van 11.00 tot 18.00 voor heerlijke to go snacks & drinks! Ook is een gedeelte van de kas omgetoverd tot deli shop. Hier scoor je homemade pickeled veggies uit de tuin, bio broden, wijnen en nog veel meer lekkers. De mensen van de kas hebben niet stil gezeten en bedachten een hoop creatieve dingen. Zo ook verschillende kas boxen! Bijvoorbeeld de kas comfort box, een heerlijk 3 gangen menu voor 30 euro en ook heel veel heerlijk bijpassende wijnen to go!

De tuin is open voor iedereen, vuurkorfje aan, gluhweintje erbij en een frisse neus! Wij zien je vanaf donderdag weer bij de kas 🙂  Ps leuk om te weten voor de mensen met klein grut. Tegenover de kas is een fijne speeltuin voor de kids!

Check hier alles wat je wilt weten over De Kas Amsterdam. Ook leuk met de kids? Klik hier.

Leave a comment