FLAMMKUCHEN TO GO BIJ HOTEL V AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

Zeg je flammkuchen, dan zeg je Hotel V! Daar eet je de beste van de beste. Tijdens de lockdown openen zij een take away barretje met heerlijke versnaperingen!  Warme choco, snert & flammkuchen. Ze zijn op alle 3 de vestigingen te vinden: Frederiksplein, Nesplein & Fizeaustraat. Op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00.

Als je geen genoeg kunt krijgen van je favo hotel, kun je natuurlijk ook nog een nachtje logeren. Tijdens Corona zijn er wat fijne deals of work rooms beschikbaar. Ook biedt de Lobby een lekker menu met verschillende gerechten aan. Wij werden ook erg enthousiast van ‘de lekker bag” vol met weekend snacks of ‘de lekker box’ , een uitgebreid menu met verschillende verrassende gerechten. Nu ook een Valentijnsbrunch special met de beste wentelteefjes in town. Check het allemaal hier!!

Over slapen bij hotel V op het Nesplein schreven wij ook een stukje! Lees het hier. Eten bij de Lobby deden wij ook.. Check het hier!

Leave a comment