LOKALE BOODSCHAPPEN & TO GO SNACKS FRUITTUIN VAN WEST

 

 

 

 

 

 

Een van onze favo uitjes met of zonder kind is de Fruittuin van West. Een gezellige lokale bio boerderijwinkel waar je van alles kunt scoren. Groenten en fruit van eigen land inclusief verse sappen. Maar ook eerlijke en bio boodschappen voor dagelijks gebruik : ). 

Aan de winkel grenst het tuin cafe met een fijne kaart waarop je lekkere huisgemaakte broodjes, soepjes en taartjes vindt. Peuzel je eten lekker op tussen de boomgaarden en de kippen of binnen (als het weer mag) in het knusse cafe. 

Ook kun je gezellig wandelen over de appelgaarden. Er lopen hordes aan kippen waar je vers je eitjes kunt rapen. Ook kun je in het seizoen je eigen fruit plukken, van appels tot frambozen en de velen bessen die er groeien. 

Verder worden er verschillende activiteiten georganiseerd van snoei workshops tot pizza night. Wij van Eat our heart out zijn hier zeker een paar keer per zomer te vinden!

Fijn om te weten… deze prachtige plek ligt verstopt net buiten het centrum in Amsterdam West. De plek is goed bereikbaar per fiets of auto. Je kunt er ook gratis parken. Op loopafstand vind je Cantina, een ander gezellige spot voor koffie of lunch! Check deze fijne spot hier. 

Tom Schreursweg 48, Amsterdam

Leave a comment