KNAPSTE VAKANTIE HUISJE AAN HET STRAND ZEELAND

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Zeeuws Duinhuis Breskens is misschien wel het fijnste huisje van Zeeland. Het huisje ligt namelijk op nog geen 5 minuten lopen van het strand. Ja echt aan de duinen! Het huisje is knap en fris ingericht met een beachy touch. Het beschikt over 2 slaapkamers voor maximaal 5 personen! Verder vind je er een badkamer en een knusse woonkamer met keukentje. Als je goed weer hebt kun je lekker van de tuin genieten. Je bbq’ tje of vuurkorfje aansteken en tot in de late uurtjes buiten hangen.

Wat het huisje van andere onderscheidt is niet alleen de schoonheid maar ook het warme welkom. De eigenaresse Laura stopt er veel liefde in en dat voel je. Bij aankomst wacht er een heerlijk taartje en wijntje op je. Verder is Laura (Laura Hoornaert Photography) fotograaf en kun je je verblijf combineren met een mooie shoot op het strand. Wellicht iets wat je niet alledaags doet, maar later wel ontzettend blij mee bent! Ook een bonus puntje. Het huisje is mega kids friendly. Een kast vol familie spellen, een bolderkar en een mini kids welkomstpakketje. Overal is aan gedacht! Houden we van. Ook kun je voor tips bij Laura terecht. Op een paar minuten lopen ligt de bekende strandtent Loods 10! Bezoekje aan deze tent mag niet ontbreken. Verder hebben wij nog een klein lijstje Zeeland tips> Klik hier.

Deze plek is er een om zeker eens te bezoeken. Wees er op tijd bij, want het huisje is geliefd vooral in de zomermaanden dus boek vooruit : ) Check hier alles over het Zeeuws Duinhuis Breskens.

 

Zeeland, Breskens

Leave a comment