TINYHOUSES EN HOTTUBS BIJ THE UNBOUND AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

Verstopt in Amsterdam-west vind je The Unbound.

De buurtjes van onze favoriet Cantina & de Fruittuin van West. Een prachtig oord met unieke cabins en suites in het groen. Van tiny houses tot coole suites. Allemaal even knap uitgerust met een keukentje, badkamer en jaja een musthave vuurkorf. Sommige zelfs met hottub en openhaard.

De huisjes staan op een knap veld in het groen met bij de entree een vrolijke incheck waar je jezelf al kunt voorzien van marshmellows en andere items om jouw trip compleet te maken. Ook vind je er een prachtig restaurant met verrassende gerechten. De keuken gebruikt vooral organic seizoens producten van lokale partners. Leuk dat je hier ook als niet gast heerlijk kunt dineren of lunchen. Het fijne terras kijkt uit over de huisjes en de groene velden.

Na de incheck kun je de bolderkar of het golfkarretje volladen met jouw bagage en begint het avontuur. Of je nou de hele avond gaat zitten sterren kijken of je misselijk eet aan de smores en marshmellows, een top verblijf gegarandeerd. Om het compleet te maken mag je gebruik maken van de sauna en het koude bad. Reserveer je tijdslot direct bij aankomst om verzekerd te zijn van deze koude expierience. Bij mooi weer kun je met je kleedje neerstrijken op het tiny strandje of lekker wandelen naar een van de hotspots in de buurt.

 

Good to know voor de tiny fans. The Unbound is zeker kidsproof en doggieproof. Er zijn babybedjes en stoeltjes te krijgen bij de check in. Ook is er genoeg ruimte voor de kids om hun energie kwijt te kunnen en staan er klein speel toestellen zo als wipkips. Voor onze trouwe viervoeters betalen we 15 euro toeslag per verblijf!

Benieuwd? Bekijk de verschillende huisjes hier. 

Tom Schreursweg 40,

Amsterdam

Leave a comment