KLEURRIJK SLAPEN IN THE HIGHLANDER HOTEL AMSTERDAM CITY

 

 

 

 

 

 

Midden in het Centrum van Amsterdam vind je het te gekke kleurrijke hotel The Highlander, net verscholen achter de drukke Nieuwendijk en op steenworp afstand van het Centraal Station.

Dit nog maar nieuwe hotel telt maar liefst 7 verdiepingen met kamers in elk een eigen kleurthema. De spacey lift neemt je mee naar elk een unieke kleur verdieping waar de licht trippende gangen je brengen naar elk een unieke kamer. Feeling blue? neem de blauwe route naar een knappe all blauwe kamer? Gek op geel, geen probleem is er ook. Zo zijn er 3 type kamers small, medium en large volledig stylisch in jouw lievelingskleur.

Beneden vind je een knusse lobby waar je ‘s morgens uitgebreid kunt ontbijten, maar ook ‘s middags kunt borrelen of voor een pizzaatje kunt aanschuiven. Op de site vind je meer informatie over verschillende samenwerkingen met restaurants of foodwalks die je kunt combineren tijdens je verblijf. Ook kun je fijn fietsjes huren om de stad uitgebreid te verkennen.

Wil je nog meer weten over dit te gekke hotel en op de hoogte zijn van de laatste deals check de link hier. De eigenaren van The Highlander bezitten ook het thema hotel the Highland House op zwaai afstand. Ook leuk om een kijkje te nemen. Een knus boutique hotel met 12 unieke kamers van wine cellar tot cinema room. Check it out!

 

Nieuwezijds Voorburgwal 98-100
1012 SG Amsterdam

Leave a comment