DE MOOISTE BEACH CLUB VAN IBIZA CASA JONDAL

 

 

 

 

 

 

 

 

De mooiste beach club van Ibiza.. Voor ons zonder twijfel Casa Jondal. De tent is prachtig natuurlijk gestyled met lichte kleuren en materialen. De tafeltjes staan gedekt tussen de honderd jaar oude bomen die kris kras door elkaar groeien. Je eet hier heerlijk uitgebreid, echt Spaans, veel vis en groente. Rechts vind je de beach bar waar je lekker kunt snacken of borrelen.

Voor dikke luxe strandbedjes ben je ook aan het goede adres. Boek wel van te voren, want er zijn er namelijk maar een paar. Voor een dubbel bed en parasol betaal je zo een 70 euro. Wat voor Ibiza inmiddels een beetje de gemiddelde prijs is. Het kiezelstrand leidt je via een steiger het water in. Je kijkt uit op de prachtige baai van Jondal. Waar het op en aan varen is van mooie jachten en gezellige kleine bootjes.

De nog net nieuwe Beach Club ligt naast de bekende Blue Marlin en Tropicana Beach. In tegenstelling tot deze meer bekende, is Casa Jondal mega rustig en laid back zonder luide muziek. Super geschikt voor een zen dagje of familie met kids.

 

Reservering maken doe je hier. Krijg je er geen genoeg van? Nog meer leuke ibiza tips klik hier : ) 

 

Cala Jondal, s/n, 07839,

Balearic Islands, Spanje

Leave a comment