PAND PANNENKOEK GEZELLIGSTE FAMILIE RESTAURANT MET EN ZONDER KIDS

 

 

 

 

 

 

 

 

Punten scoren bij de kids? In de buurt van Utrecht? Pand!! Een te gek pannenkoeken huis mega kidsproof maar ook adultproof! 

Het restaurant is prachtig groot en hoog en knus ingericht met gezellige hoekjes vol snuisterijen en groen. Plof neer bij de haard of op het ruime terras bij de tractor of de gestrande boot! Genoeg speelruimte voor de kids. Een oude kippen caravan en old timer, hoek vol met speelgoed en klimtoestel met glijbaan.. gekker wordt het niet.

Van al dat gespeel krijg je honger! De kaart staat vol met bijzondere pannenkoeken en American pancakes die knap opgemaakt worden met stapels zoetigheid of hartige hapjes. Ook een fijne borrelkaart of lekker gewoon bistro food! 

On the way or hurry? No worry! Pand heeft ook een take-a-way friettent voor de lekkerste zelfgemaakte patat!

Screenshot, sla hem op, reserveer! Want deze plek is te leuk! Meer fijne plekken in en om Utrecht klik hier.

 

 

Provincialeweg 1,

Schalkwijk

Leave a comment