TERRASSEN LUNCHEN OF SKATEN BIJ SKATECAFE AMSTERDAM NOORD

 

 

 

 

 

 

 

Het kan allemaal bij het SkateCafe in Amsterdam Noord. Gezellig lunchen met vrienden op het terras, borrel en een backflip op de half pipe of  romantisch dineren. Noord zit vol verborgen en bijzondere parels en dit is er een van. Een plek met een bijzondere vibe en waar je ook nog eens heerlijk kunt eten.

Het restaurant is van donderdag tot zaterdag geopend voor lunch, borrel en dineren. Het terras is mega relaxt met zijn gekleurde happy vibe picknicktafels. Binnen is het industrieel en tof ingericht en kijk je uit op de skatende enthousiastelingen.

Houd de agenda in de gaten, want Karin & Yvonne verzinnen genoeg leuks. Zo zijn er zo nu en dan pop-up concepten of gezellige activiteiten te doen. Deze spot is ook weer kidsproof! Er is zelfs skateles voor kids vanaf 6. Check de site voor meer info! Zie je daar! Rondje Noord? Check ook Hangar Amsterdam ; ) .

 

Gedempt Hamerkanaal 42, 1021 KM Amsterdam

Leave a comment