PIZZA & PASTA AAN HET WATER BIJ KLAPROOS AMSTERDAM NOORD

 

 

 

 

 

 

 

Het gezellige stoere pop-up restaurant  De Klaproos zit verborgen in een oud gebouw in Amsterdam Noord. Met een tof overdekt terras aan het water en gezellige lampjes kun je tot in de late uurtjes vertoeven. Zij serveren de lekkerste pizza’s, pasta’s en bijgerechtjes. Ook kun je er heerlijk borrelen of een klein feestje vieren. Je kunt hier van woensdag t/m maandag vanaf 17:00 terecht! Een gezellige en toffe vibe gegarandeerd! Handig om wel even te reserveren! Woon je in de buurt dan kun je ook je favo pizza afhalen : ) Is de Klaproos kidsproof? Ja! Wie houd niet van pizza’s? Er zijn kinderstoeltjes verder is geen bijzondere activiteit voor kids. Noord meer leuke adressen in de buurt klik hier.

 

Papaverweg 15A, 1032 KE Amsterdam

Leave a comment