EEN VAN DE LEUKSTE GLAMPINGS VAN NEDERLAND EAST NOMADS

 

 

 

 

 

 

 

Uniek Glampen in de Achterhoek, leuker wordt het niet! Overnacht in een van de unieke accommodaties in het groen, doe de leukste activiteiten en dineer bij kampvuur onder de sterrenhemel.Wat wil een mens nog meer.

Wij moeten toegeven dat dit onze eerste echte keer glampen was. De trend is al een tijdje gaande dus ook wij moesten er aan geloven. Het leuke aan East Nomads is dat zijn zo veel verschillende verblijven hebben waardoor er voor iedere camper wat naar wens is. Zo is er de klassieke nomade tent, de hide away – een tiny house tent op pootjes, de dream away – een glazen huisje waar je letterlijk onder de sterren kunt slapen, de couples cube – 2 tenten een om te chillen en om te slapen, de Little Dutch Cube – een tent voor jou en een voor je kleintje helemaal gestyled kidsproof in Little Dutch, de Warsteiner hut – een tiny house op pootjes volledig in Warsteiner style en de laatste te gekke accommodatie de cinema bus – een oude bus omgetoverd tot slaap plek en helemaal cinema proof. Alle verblijven hebben hun eigen sanitair voorziening met toilet en douche. Sommige hebben een luxe hottub voor een extra vakantiegevoel. Elke plek heeft ook een eigen buiten hoekje waar je lekker onderuit kunt in het zonnetje of zelf je bbq kunt aan steken! Voor 17,50 p.p. kun je namelijk een bqq pakket aanschaffen! Vega of vlees voor ieder wat wils. Ook kun je elke avond in de tent eten waar een wisselend menu te bestellen is. Als de schemering valt wordt het grote vuur aangestoken en kun je aanschuiven voor sticky marshmallows.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder hoef je je niet te vervelen. Doe een greep uit de kast waar je tal aan familiespellen vindt of doe een potje buiten bowlen, speel een potje badminton of tafel tennis, kijk een film in de buiten bios, huur een chopper bike of old timer en verken de Achterhoek. Ook voor de kids is er genoeg te doen. Er zijn klimtoestellen en ander vertier, ook is er een tipi met bergen aan kinderspul van favoriet Little Dutch!

 

Boterdijk 6, 7122 PC Aalten

Leave a comment