4X DE LEKKERSTE BRUNCH ADRESSEN IN ANTWERPEN

 

 

 

 

 

 

 

4x de lekkerste Brunch spots van Antwerpen

Antwerpen in groot favoriet, vooral omdat de stad bomvol goeie adresjes zit. Hier op een rij 4 van onze lieveling brunch spots.

Foto 1 Bardin

Bardin de spot met de knappe binnentuin (voor mooi weer uiteraard). Verwacht bij Bardin goeie koffie, lekkere broodjes en een gezellige huiselijke sfeer. Knusse hoekjes en frisse tafeltjes. Succes gegarandeerd! Meer over Bardin..

 

Foto 2 Bokertov

De Israëlische keuken is hier groot favoriet! Bokertov valt dus helemaal in ons straatje. Heerlijke hummusjes, kruidige dipjes en knapperige scheurbroodjes. Lekker to share om uren te tafelen. Bokertov heeft 3 zaken door Antwerpen, allemaal even tof ingericht met een Oosterse touch. Waan je even in Tel Aviv tijdens je favo brunch.

 

Foto 3 Racine Pakt

Iets wat verstopt op de boven verdieping van een groen bedekt pand in een van de leukste stukjes van Antwerpen vind je Racine. Een klein tentje met groen terras. Een adresje met weer heerlijke broodjes & salades van vooral seizoensproducten!

 

Foto 4 Tinsel

Tinsel is een klein knus zaakje net buiten de drukte van de stad. Hier eet je de lekkerste broodjes, salades, sapjes en home made pastries. Verrassende combies van verse en gezonde ingrediënten. Alle bordjes worden knap en met liefde opgemaakt! Dikke tip!

 

Meer Antwerpse tips vind je hier. 

Leave a comment