BAKKERIJ WOLF IN DE 9STRAATJES AMSTERDAM

 

 

 

 

 

 

 

De bakkerijtjes schieten als paddenstoelen uit de grond, maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En zeker niet van Wolf! Want Wolf heeft best of both! Je kunt hier dus lekker take awayen in de bakery. Amandel croissants, cruffins en heerlijke koeken met koffie to go of uitgebreid lunchen. En niet zo een saaie lunch.. Maar een echt met wijn en bijzonder lekker warme gerechten. Favoriet is die met aubergine en burrata. Heerlijk!!

Dit adresje is dus een must visit. Lekker tussen de boetieks perfect in combi met een dagje shoppen in de 9straatjes. Doe dan ook een bezoekje aan concept store Mint mini mall.

Wolf ’s Bakkerij is van woensdag tot en met zondag open van 08.00 tot 16.00 en Wolf’s Cafe elke dag van 08.00 tot 17.00 zodat je net nog even borreltijd mee kunt pikken. Meer fijne adresjes in de stad, klik hier.

 

Wolvenstraat 22

Amsterdam

Leave a comment