KIDS SNURKEN LEKKERDER MET EEN DIERENDEKBED VAN SNURK

Snurken wordt nog leuker onder een dieren dekbedovertrek van Snurk !

We zijn meer thuis dan ooit, we maken het knus binnen en zijn massaal aan het klussen en restylen. Zo ook in de kinderkamers. En wat is er niet fijner dan kindjes die lekker slapen. Wij kunnen het weten met een baby en peuter die nog steeds niet doorslapen.. Slapen is nu in elk geval leuker in de bek van een dino of samen met een apenvriend.

De dieren dekbedovertrekken van Snurk scoren dus heel goed bij de kindjes. Zo kun je samen dromen met prinsessen, zeemeerminnen, draken, ballerina’s, voetballers, kabouters, ruimtevaarders en nog veel meer fantasierijke karakters. Onze kleine vriend was direct verliefd op het apen- en dino dekbedovertrek. Hij vindt het een feestje om in zijn bed te kruipen *(Dat is helaas wel eens anders geweest).

Daarnaast is er ook een collectie origineel beddengoed voor de volwassen- en tienerslaapkamer. Vooral gekke printjes maar ook fijne klassiekers. Sinds kort is er ook een te gekke loungewear collectie voor de hele familie. Zo kun jij bijvoorbeeld in je tekkel pyjama onder de tekkel dekens kruipen.

De dekbedovertrekken zijn er in diverse maten voor elk dekbed. Van ledikantjes tot kingsize bedden. Ook zijn zij mega zacht. Snurk gebruikt alleen biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Hun lijfspreuk is dan ook: Wakker zijn over onze impact op het milieu, daar slaapt iedereen beter van. Zo is dat! Wil je meer weten over Snurk’s duurzame achtergrond of een video zien van het bijzondere verhaal hoe Snurk is ontstaan? Check deze link.

Kijkje nemen in de collectie doe je hier. Wat ons betreft mega goeie cadeautip en gratis en super snel bezorgd vanaf 25 euro. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op de hele collectie.

Snurk for horizontal living

 

Leave a comment