21 BOUTIQUE CAFE WORKSPACE & STORE HOORN

 

 

 

 

 

 

 

Hoorn is een pareltje rijker. Onlangs opende er 21 Boutique (door een van mijn beste vriendinnen). Deze toffe concept store is tevens een workspace, cafe & shop. Gevalletje alles onder een dak.

In het cafe kun je terecht voor een snelle take away coffee. Of gewoon aanschuiven voor de lekkerste avocado toast, de gezondste smoothie bowls en zoete taartjes. Aandacht voor dier en natuur staat voorop, dus veel vega 🙂

Verder kun je boven het cafe een lekker dagje werken. Een goede werkplek die inspireert, motiveert en stimuleert en waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een mooie open ruimte met veel licht en een lange tafel met goede koffie.

En dan is er natuurlijk de shop. Hier scoor je de leukste cadeautjes voor jezelf en geliefde. Vind je lievelingsmerken zoals: Little Indians, A la Collection, Riverstones en heel veel meer.

21 Boutique is van maandag tot en met zaterdag open en op koopzondagen. De webshop is 24/7 open. Dus neem snel een kijkje! Shop, shop, shop! Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling!

 

 

Nieuwe Noord 21

1621 EM Hoorn

Leave a comment