SLAPEN OP DE DIJK AMSTERDAM – SLEEP YOUR HEART OUT

 

 

 

 

 

 

 

Yeah! Het is eindelijk zover! Je kunt bij ons slapen! Wij verhuren een kleine B&B ruimte in ons gezellige huisje op de idyllische Nieuwendammerdijk in Amsterdam! Bekend bij vele wandelaars en fietsers. Een rustige plek in een drukke stad!

 

De ruimte

Het dijkhuisje is eclectisch ingericht met Afrikaanse, Marokkaanse en Scandinavische invloeden. Je betreedt de ruimte door een kleine maar knusse tuin waar je heerlijk in het zonnetje kunt hangen. De ruimte is voorzien van een fijn bed en zithoek waar je savonds nog even kunt hangen. Verder is er een uitgebreide badkamer met dubbele douche en ligbad. In de kast vind je een waterkoker, minibar, familiespellen en klein servieswerk. De prachtige roomdivider die de ruimte scheid is van www.houtenroomdiverder.nl !! Ook zijn kindjes welkom op verzoek! De ruimte wordt dan kidsproof ingericht.

 

Omgeving

Je vindt ons aan het begin van de Nieuwendammerdijk. Deze dijk staat bekend bij wandelaars en fietsers om zijn schoonheid. Oude huisjes groot en klein, bootjes, schaapjes en het bekende café: het Sluisje. Het einde van de dijk gaat over in aan de ene kant de Schellingwouderdijk richting Durgerdam met veel groen en water, de andere kant het Noorderpark en de stad. Met het Noorderpark en Vliegenbos op koprol afstand kun je fijn wandelen. Neem gerust een take-away koffie van café Permanent of neem een uitgebreid ontbijt bij Ex bakkerij op nog geen 30 meter afstand. Op loopafstand aan het IJ bruist het van de gezellige maar vooral bijzondere tentjes. Favoriet zijn: Hangar, Verbroederij, Skate café, FC Hyena, Coba, Hotel Goudfazant, Stork, Oedipus, Europizza en nog veel meer. Je hoeft zeker geen honger te lijden. Ook het NDSM is op een paar minuten afstand. Bekend van de IJhallen en street art maar ook veel hippe tenten. Ben je Noord zat, dan ben je binnen 5 minuten op het CS en 8 min in de Pijp. Loop naar de Noord-Zuid lijn of neem het pontje.

 

Bereikbaarheid

Het verblijf is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. Je loopt binnen 5 minuten naar de Noord-Zuid lijn. Met 4 minuten begeef je je op het centraal station of bijvoorbeeld de gezellige pijp. Ook kun je er voor kiezen om het pontje te pakken. Hier fiets je binnen 8 min naar toen deze brengt je binnen enkele minuten naar het CS. Met de auto kun je op de dijk parkeren of bij een klein terreintje aan de ingang van de ruimte. Er is betaald parkeren 1,40 p uur van 09:00 tot 19:00.

 

Letop:

Reis je met kids .Geef dit dan wel aan, dan zorgen we dat er een volledig opgemaakt ledikant staat, baby badje, kinderstoel en wat speelgoed. Let op als je kindje niet meer in een ledikant past is er geen andere slaapgelegenheid. Je betaalt voor een kind een extra fee van 25.

Wil je bij ons logeren? Check de beschikbaarheid via airbnb ; )

 

Het dijkhuisje

Nieuwendammerdijk

Amsterdam

Leave a comment