DEN HAAG

Mooie stad achter de duinen! Den haag! Een super veelzijdige stad met onwijs veel hotspots en gezellige straatjes! Den Haag heeft iets weg van Amsterdam qua sfeer en de bouw van de huizen! Maar het grootste verschil is… Den Haagstrand heeft strand i.p.v. grachten :).

In de hoofdstraten van het centrum vind je vooral de grote winkelketens zoals een mega huge Primark, H&M en Bijenkorf. De straatjes rond de Prinsenstraat worden het hofkwartier genoemd, het Soho van Den Haag. Hier vindt conceptstores, unieke boutiques en gezellige lunchrooms! De Dennenweg is een van de oudste straten, hier vind je meer chique winkels, galeries en restaurantje. Ook zit hier het museumkwartier, waar je de verschillende musea’s kan bezoeken. Den Haag net als Amsterdam een mini China Town met typische winketjes en restaurants!

Scheveningen ligt op een paar minuten rijden van het centrum! Hier heb je de gezellige vernieuwde pier met vele restaurantjes, wel iets wat toeristisch! Maar supergezellig! Ook zitten hier wat winkeltjes en kun je lekker over het 11 kilometer lange strand wandelen en een visje eten!