UTRECHT

Utrecht is een onwijs gezellige bruisende stad. Het shopcentrum is lekker compact. Je kunt heerlijk struinen over de grachten en door de kleine straatjes. Zomers kun je aan de grachten terrashangen en genieten van de langsvarende bootjes! Het winkelaanbod is gemixt, van de Bijenkorf tot kleine boutiques en speciaalzaakjes! De kleine boutiques vind je vooral in de straten rond de grachten. Maar de grote ketens vind je in de brede straten en het vernieuwde shoppingcenter Hoog Catharijne, met ketens als Parfois, Sissy-Boy, Leon koffie en nog veel meer.

Rond de Neude, het stadhuis en de Dom zitten veel gezellige barretjes en restaurantjes, maar de echte hotspots zitten verstopt in de kleine straatjes of net iets buiten het centrum.

Ben je nog niet uitgewandeld dan kun je de Domtoren beklimmen met 465 treden en een super uitzicht! Om Utrecht heen liggen heel veel andere leuke kleine plaatsjes die je goed met elkaar kunt combineren! Dus ga je een nachtje slapen check even de omliggende plaatsjes.